Helmi18

Helmi18

maanantai 15. toukokuuta 2017

ALKUVIIKON KUKKASET

Viime viikkoina olen lisännyt / uusinut huonekasveja. Ne ovatkin tuottaneet paljon iloa  poikkeuksellisen kylmänä keväänä. Viikonvaihteessa suunnittelin laittavani ensimmäiset orvokit kasvihuoneeseen, mutta kummasti tuo eilinen lumi-/ räntäsade latisti suunnitelmat. Puutarhalle kurvailun sijaan keskityin uunin lämmitykseen pitkään neuletakkiin kääriytyneenä, kahvista ja tuoreista mokkapaloista nauttien ja ikkunasta lumisadetta tuijotellen. Oikeastaan ei sekään ollut sunnuntaipäiväksi ollenkaan hassumpaa, "mindfullnessia" parhaimmillaan.

Mutta niihin huonekasveihin...

Maaliskuussa hankitut saniainen, rönsylilja  ja kaksi muorinkukkaa ovat valon lisäännyttyä  innostuneet mukavasti kasvuun.


Uusimmat hankinnat tein viikko sitten, kirjava lehtinen juoru ja soilikki.
Soilikki on vanha huonekasvi, joka on pitkän ajan jälkeen tullut takaisin kukkakauppojen valikoimiin. Tämän kaunokaisen ja juorun hankin viehättävästä Keijun Kukkapuodista, Kempeleestä.


Käyntikortin teksti kertoo osuvasti kukkakaupasta, "enemmän kuin kukkakauppa". Kukat ovat tietysti pääasiassa, mutta lisäksi liikeessä on pientä sisustus- ja lahjatavaraa, kaikki kauniisti esille laitettuina. Tuotteita, joita ei löydy markettien valikoimista. Suosittelen pyörähdystä Ollilantie 4:ssä 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti